pvc prozori

Pvc prozori kroz nekoliko proteklih godina preuzeli su prevlast na tržištu prozora. Omjer kvalitete, cijene, garancije i dugovječnosti sa iznimno malim održavanjem privukli su mnoge koji su se odlučili na ugradnju pvc stolarije i pvc prozora.

Pvc prozori izrađuju se od različitih pvc profila, i svaki proizvođač pvc prozora ima svoj sistem izrade i izgled stolarije. U konačnici vaši pvc prozori trebali bi osiguravati vaš prostor te pritom zadovoljavati sve više energetske standarde. Danas se na tržištu mogu pronaći takvi pvc prozori, no valja biti i oprezan jer ima i loših pvc prozora koji su izrađeni od loših materijala ili loših majstora, stoga svakako posvetite dovoljno pozornosti prilikom nabavke pvc prozora, profila i sistema od kojeg se izrađuje i nikako nemojte zanemariti provjeriti tvrtku s kojom dogovarate isporuku pvc prozora.

PVC Stolarija Bradač - PVC prozori izrađeni od peterokomornog ALSA profila ugradbene dubine 70mm i širine štoka 84mm. Na prozore ugrađuju visoko kvalitetan ALSA O/Z okov bijelocinčan te poluoliva. U ponudi imaju okov za sve otklopno-zaokretne prozore i balkonska vrata. Izrada prozora i vrata po mjeri, izrada ulaznih vrata, rolet kutija, grilja (žaluzina) i kliznih stijena i komarnika za pvc prozore.

PVC stolarija -Kvalitetna i kompletna usluga uz profesionalan rad cijelog tima. Pod kompletnom uslugom smatramo izradu, dostavu, demontažu, montažu, zidarsku obradu špaleta , unutarnje i vanjske prozorske klupčice i odvoz stare stolarije.