namještaj

namještaj za kuću ili stan bitan je dio svakog doma, namještaj osim što ima funkcionalnu ulogu za spremanje i odlaganje raznih stvari može svojim izgledom znatno doprinjeti u stvaranju ugođaja ali i kompletnom vizualnom dojmu prostorije u kojopj se nalazi. Ukoliko vam je potreban namještaj po mjeri i želite dati izraditi unikatan komad namještaja tada će biti potrebno angažirati stolara koji vam može pomoći u vašem naumu.

Stolari mogu izraditi bilo koji komad namještaja, no kako nije svaki komad namještaja isti , tako ni svaki stolar nije isti i ne može sve izraditi. Neki stolari rade isključivo od masivnog drveta, dok drugi pak rade isključivo od mediapana ili nekog dreugog materijala, neki rade namještaj jednostavnijih oblika, dok neki pak svaku želju mogu pretvoriti u stvarnost zbog iskustva znanja i alata kojima raspolažu. Namještaj po mjeri se ne naručuje samo zato što niste prilikom adaptacije ili planiranja kuće i stana vodili računa i razmišljali o standardnim dimenzijama namještaja, pa vam je sada problem postaviti klasični namještaj iz trgovine.

Namještaj po mjeri i narudžbi se naručuje i kada znate što želite no nemate to gdje kupiti ili nabaviti. Također ponekad namještaj po mjeri zna cijenom biti i pristupačniji od serijski tvornički proizvedenog namještaja. Kvaliteta namještaja po mjeri nemjerljiva je u usporedbi sa serijski proizvedenim namještajem, zato što se namještaj po mjeri izrađuje od znatno debljih i kvalitetnijih materijala nego serijski namještaj